Close

PRX-T33

Ainutlaatuinen italialainen kemiallinen kuorinta, joka on patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen! Jo yli 250 000 hoitoa tehty maailmalla (CE-certifioitu). Innovatiivinen teknologia, joka elvyttää ihoa ilman pistoshoitoja, ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa! Tämä on uskomatonta, koska tuote sisältää TCA-happoa 33%, joka on todella tehokas, mutta myös hyvin voimakas tuote. Ammattilaiset tietävät hyvin miten haastava happo tämä voi olla (raaka-versiona), sekä ihon palautuminen hoidosta vie joskus jopa viikkoja.

Miten tämä kuorinta eroaa tavallisesta TCA-kuorinnasta?
PRX-T33 tuote sisältää 33% TCA-happoa, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojic-happoa. Tämä ainutlaatuinen sekoite antaa mahdollisuuden vaikuttaa vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros (epiteeli) säilyy vaurioittamattomana. Näin on kehitetty keskisyvä kemiallinen kuorinta, joka vaikuttaa VAIN siellä missä pitääkin, ilman toipumisaikaa!

TCA-happo on käytetty jo vuodesta 1926 ja on tutkittu paljon. Sen tehtävät ovat tuhota vaurioituneet ihosolut sekä stimuloida solunjakautumista ihon tyvikerroksessa. Kojic-happo on antioksidantti, joka vähentää melaniinin synteesiä, jonka ansiosta ihon väri kirkastuu ja valenee (myös pigmenttimuutokset).

 

PRX-T33 absoluuttiset hyödyt:
— Erittäin turvallinen käytössä
— Voi käyttää ympäri vuoden, jopa kesällä!
— Monipuolisesti hoitaa ihoa ja erilaisia iho-ongelmia
— Ei vaadi toipumisaikaa
— Kivuton toimenpide
— Voi käyttää myös muiden kosmetologisten hoitojen rinnalla, jopa samana hoitokertana

 

Kenelle tämä tuote on sopiva?
— Kaikenikäisille naisille ja miehille
— Ihon vanhenemisen ehkäisy (biorevitalisaatio ilman pistoshoitoa)
— Seborrooinen dermatiitti
— Post-akne ja atrofiset arvet
— Melasma
— Raskausarvet
— Ihon photoaging- ehkäisy ja hoito

 

Toimenpide:
— Ei vaadi esivalmisteluja
— Kesto vain 20 minuuttia
— Huomattava tulos jo yhden hoitokerran jälkeen
— Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 kertaa 7-10pv välein