Close

Biorevitalisaatio

🔸Nykypäivänä yksi johtavista injektointimenetelmistä maailmalla on ihon biorevitalisaatio💉 Klassinen määritelmä biorevitalisaatiolle on – ”ihon alle injektoitava modifioimaton hyaluronihappo (hyaluronaani), jonka avulla voidaan normalisoida dermiksen aineenvaihdunta sekä palauttaa/elvyttää fysiologista ympäristöä ihossa. Ikääntyminen on väistämätön prosessi, emme voi pysäyttää sitä täysin. Nykyaikainen kosmetologia antaa kuitenkin mahdollisuuden viivästyttää sen ensimmäisiä merkkejä ❎
.
🔹Solunsisäinen matriisi on dynaaminen järjestelmä. Sen rakenteet päivittyvät jatkuvasti eri nopeuksilla – ne tuhoutuvat ja palautuvat samanaikaisesti. Hyaluronihapon, elastiinin ja kollageenisäikeiden tuotannon vähenemisen takia vapaiden radikaalien vaikutus aiheuttaa ihon vanhenemista aktiivisesti (UV-säteily, stressi, saastunut ilma, tupakka, alkoholi jne.)⚠Voisin kertoa enemmän katabolismista ja anabolismista, mutta haluaisin kuitenkin saada teidät lukemaan tämä julkaisu loppuun asti 😁 Siksi jätän nyt väliin 👉 Tärkein tieto olisi kuitenkin se, että esim. hyaluronihapon puute soluissa on myös stressi-tekijä, joka voi huonontaa aineenvaihdunnan säätelyä ja dermiksen solujen regenerointia😧
.
🔸Iho on meidän elimistön suurikokoisin elin, se on paksu ja elastinen luonnostaan, joten aktiivisten aineiden ”toimitus” ihon kaikkiin kerroksiin ei ole helppo tehtävä 👀 Voiteet ja naamiot selviävät heikosti tästä, sen takia apuun on kehitetty mesoterapia- ja biorevitalisaatio-tuotteet (skinboosters)💉
.
🔹Yli 10-vuoden biorevitalisanttien käyttö on antanut mahdollisuuden määrittää näiden tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet❗Tämä on erityisen tärkeää nykypäivänä, kun eri valmisteita markkinoilla on pilvin pimein ja niiden ero on suuri (pitoisuus, molekyylipaino, hyaluronihapon alkuperä, lisäaineet). Mihin kannattaa kiinnittää huomio? 👇
.
— Hyaluronihappo-pitoisuuden biorevitalisanteissa ei kuuluisi olla kovin korkea (10-15mg/ml).
.
— Hyaluronihapon lisäksi on hyväksi, jos tuotteesta löytyy antioksidantti esim.mannitol (auttaa hidastamaan hyaluronihapon ennenaikaisen hajoamisen, tukee ihon kykyä säilyttää kosteutta kauemmin, lisää ihon kimmoisuutta, parantaa väriä ja toimii anti-age elementtinä).
.
— Biorevitalisantteja on kahta eri tyyppiä; ei-ristiinsidottua hyaluronihappoa (injektoidaan pinnallisesti, imeytyy ihoon parissa päivässä) ja osittain ristiinsidottua hyaluronihappoa (injektoidaan syvempiin kerroksiin, antaa pitempiaikaisen vaikutuksen jopa 9kk).
.
— Biorevitalisantissa voi olla myös lidokaiinia (puuduteaine), joka lievittää kivuntuntemuksia injektiohoidon aikana.
.
✅Haluaisitko syväkosteuttaa ihoasi tehokkaimmalla tavalla?👉 Tule maksuttomaan konsultaatioon, jossa esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja arvioi hoidon tarvetta ja valitsee ihollesi sopivimman hoidon! 💆 Maaliskuussa biorevitalisaation sarjahoidon hinta vain 400 euroa (3.kertaa).
.
Valmistaudutaan kevääseen! 🌸