Close

Palvelut

Biorevitalisaatio

ALKAEN 199 €

Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille, myös nuoremmallekin iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä.
Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään kerrokseen (dermis) injektoidaan hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho.

Mikroneulaus

ALKAEN 120 €

Mikroneulaus on tehokasta hoitoa ryppyjen ja arpien madaltamiseen, pigmenttimuutosten hoitoon, veltostuneen ja auringon vaurioittaman ihon hoitoon, suurihuokoiselle ja paksulle, rasvaiselle ja toimimattomalle iholle. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.

Sesderman kemiallinen kuorinta

ALKAEN 99 €

Sesderma- ja Mediderma kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli epidermiksen sarveiskerroksen poistumista. Iholta poistetaan karhea eloton kerros ja stimuloidaan ihon soluja dermiksessä, mikä takaa ihon vahvistumisen.

Sesderma Nanopore yhdistelmähoito

ALKAEN 180 €

Mediderma — mikroneulaushoito koostuu kemiallisesta kuorinnasta, mikroneulausterapiasta ja kasvutekijöitä sisältävistä mesoterapia seerumeista. Viimeisen sukupolven sähköinen laite takaa turvallisen ja kivuttoman yhdistelmähoidon. Hoito vahvistaa ihon kollageenia ja antaa heti iholle huomattavan kiinteyden ja nuorentavan vaikutuksen.

PRX-T33

ALKAEN 110 €

Ainutlaatuinen italialainen kemiallinen kuorinta, joka on patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen! Jo yli 250 000 hoitoa tehty maailmalla (CE-certifioitu). Innovatiivinen teknologia, joka elvyttää ihoa ilman pistoshoitoja, ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa!

Juvederm VOLITE

ALKAEN 365 €

Tämä on ainutlaatuinen tuote, joka on tarkoitettu ihon tekstuurin parantamiseen, syväkostuttamiseen, kirkastamiseen ja elastisuuden lisäämiseen! Riittää vain yksi kertahoito, jonka tulos pysyy 9kk!

Platelet Rich Plasma (PRP)

ALKAEN 250 €

Tämä hoitomuoto on vaihtoehto heille, jotka vierastavat keinotekoisia täyteaineita. PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi. Hylkimisriski ja allergiset reaktiot ovat erittäin epätodennäköisiä. PRP  on injektiohoitoa asiakkaan omalla verellä. Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään oman kehon uusiutumisprosessit. Kasvutekijät aktivoivat muun muassa kollageenituotannon ja tällöin rypyt vähentyvät.

Mesoterapia

ALKAEN 149 €

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa. Mesoterapiassa viedään vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla. Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja koentsyymejä.

PRX-T33 + mikroneulaus yhdistelmähoito

ALKAEN 299 €

Tämä loistava kombohoito uudistaa ihoa tehokkaasti jo yhden hoitokerran jälkeen! Tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin.

Mikroneulauksessa käytettävät henkilökohtaiset mesorullat ja niissä olevien neulojen pituus valitaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Toipumisjakson aikana iho kuoriutuu pois, jolloin ihon pintakerros tasoittuu huomattavasti, ihon väri paranee ja normalisoituu, ihohuokoset supistuvat ja ihon laatu paranee kokonaisuudessaan. On erinomainen hoitomuoto veltostuneelle, väsyneelle ja ihon vanhenemisen merkeistä kärsivälle iholle sekä supertehokas aknearpien hoidossa. Toipuminen hoidosta vie vain n.5-7 päivää.